DTU LifeScience - Biosfæren hædres igen

Nyheder
17.oktober 2018

Det ekstraordinære atrium Biosfæren i DTUs nye bygning 202, tegnet af Christensen & Co Arkitekter og Rørbæk og Møller har vundet det tyske arkitekturmagasin DETAILs Special Prize Inside.

DTU LifeScience - Biosfæren hædres igen
Foto Adam Mørk

Det 13 meter høje atrium er hjertet i den nye bygning, der huser universitets forskning- og undervisningsmiljø inden for Life Science og Bioengineering på Lyngby Campus.

- Takket være den strenge og afbalancerede sammensætning af rummet imponerer atriummet ikke kun med dets sociale funktion, men også med sin specielle atmosfære. De reducerede materialer og overflader af glas og vertikalt monterede egetræslister kombinerer alle elementer for at danne en kontinuerlig enhed, lød det i juryens begrundelse for at tildele Biosfæren DETAIL special Prize Inside.

Norconsult er stolte over at have været en del at dette projekt som endnu engang har vundet hæder. I alt var 352 projekter fra 36 lande indstillet til DETAIL Prize 2018. I 2017 modtog Biosfæren desuden Tømrerprisen af Københavns Tømrerlaug.