P-Hus til Vejle Sygehus

Nyheder
10. august 2018

Sammen med 5e som totalentreprenør og Årstiderne Arkitekter deltager Norconsults afdeling i Viborg i det nye p-hus til Vejle Sygehus

P-Hus til Vejle Sygehus
Illustration Årstiderne Arkitekter

Parkeringshuset udføres som en spiralformet konstruktion med P-dæk i 4 etager og med plads tl 337 biler. Huset er forberedt for i alt 7 etager og ved fuld udvidelse af vil der kunne etableres 481 parkeringspladser.

Bygningens optimerede konstruktion giver store åbninger i facaderne, og skaber et parkeringshus med et åbent, let og lyst udtryk. Ved at lade åbningerne gå helt til gulvet trækkes lyset langt ind i parkeringshuset, og facaden giver et panoramisk udsyn til omgivelserne.

Kontaktperson

Profilbillede av Jørgen Friedrich
Jørgen Friedrich
Afdelingsleder, Viborg