Arkitektur

Norconsult ønsker at være en attraktiv partner på rådgivningsområdet for helhedsorienterede løsninger indenfor bygge og anlæg for der i­gennem styrke profilen som totalrådgiver, herunder være den rådgiver, der vil være bygherrens bærende rådgiver omkring hans kommende opgaver.

Vi kan stå i spidsen for det samlede rådgivningsteam, både ved at tilbyde vore egne kompetencer, men også for at kunne pege på, hvad der skal til af eksterne rådgivere, så som arkitekter og landskabsarkitekter, der evt. skal til for at løse den konkrete opgave.

Med afdelingen for arkitektur har vi et fundament, der sikrer en ægte tværfaglig rådgivning og sparring overfor bygherren. Dette optimerer samarbejdet og ordentligheden i rådgivningen, hvor bl.a. alle disciplinerne sidder fysisk tæt på hinanden, og vi skaber derved et stærkt tværfagligt arbejdsmiljø og et mere sikkert produkt.

Vi har to væsentlige udgangspunkter for enhver opgaves løsning. Stedet og bygherren. Vejen til en smuk og helstøbt løsning skal opstå udfra omgivelsernes og de involverede parters forskellige input. VI er et nøgleord. Med Vi menes der alle involverede parter. Enhver arkitekt har sin mening om form, men langt hen af vejen, kan den forudindtagede arkitektur ofte blive projektets største modstander. Hvert et sted og hver en bygherre har sine egne referencer, sin historie og sine meninger.

Således lever vi i et meget nært forhold til vores kunder og samarbejdspartnere. Et respektfuldt forhold, der bygger på kompetence og en professionel indgangsvinkel til opgaven.

Norconsult yder rådgivning indenfor:

Projektudvikling
Projektledelse
Projekteringsledelse
Kontraktforhold
Økonomi og tid
Myndighedsforhold

Du kan læse mere her

Kontaktpersoner

Profilbillede av Rasmus Sørensen
Rasmus Sørensen
Afdelingsleder Aarhus, arkitekt cand.arch
Profilbillede av Lars Bech Jensen
Lars Bech Jensen
Afdelingsleder Herlev, arkitekt MAA
Profilbillede av Nils Pagh
Nils Pagh
Fagleder Aalborg, arkitekt MAA