Norconsult`s kunder, jobsøgende og forretningspartnere er vigtige for os, og Norconsult er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Nedenfor vil vi forklare, hvordan og hvorfor vi behandler oplysninger om vores jobsøgende og kunder og hvordan vi tager hensyn til privatlivets fred.

Vi bruger kun personlige oplysninger til formål, der er juridisk begrundet i virksomheden, og de personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med Norconsult`s Persondatapolitik.

Fortrolighedserklæringen gælder for alle virksomheder i Norconsult koncernen.

Som gæst på vores hjemmeside registreres der ikke personlige oplysninger om dig, undtagen i begrænset omfang ved brug af cookies. Cookies bruges til at give vores besøgende den bedst mulig kundeoplevelse og service. I henhold til lov om elektronisk kommunikation skal vi informere vores besøgende om sådan brug.

Norconsult indsamler kun oplysninger, som jobsøgende selv frembringer. Arbejdssøgere registrerer normalt følgende oplysninger som: CV, eksamensbevis, ansøgning, navn, E-mail adresse, telefonnummer, erhvervserfaring, uddannelse, kompetencer og hjemadresse. Norconsult er data behandler af disse oplysninger.

Norconsult´s kunder registreres i et centralt CRM-system, hvor alle vores oplysninger om kunder opbevares. Disse oplysninger er; navn på virksomhed, navn på kontaktperson samt eventuelt E-mail, telefonnummer og jobtitel.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Norconsult vil altid sikre korrekt og retlig behandling af personoplysninger og vil kun bruge sådanne oplysninger til udtrykkeligt angivne og legitime formål i overensstemmelse med gældende lovgivning.

De oplysninger, du fremsender, når du ansøger om et job i Norconsult, bruges til at vurdere dig som kandidat til ledige stillinger, der annonceres på vores hjemmeside og kommunikere med dig gennem rekrutteringsprocessen.

De oplysninger, vi registrerer om vores kunder i CRM-systemet, bruges til at give bedre kundeservice og effektiv kundeservice.

Hvem deler vi oplysninger med?

Norconsult vil ikke dele, sælge, overføre eller på anden måde videregive personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre vi er lovligt forpligtet til at gøre det.

Hvordan kan du få adgang til, ændre eller slette de oplysninger, vi har om dig?

Det er vigtigt, at de oplysninger, vi har om dig, er korrekte og opdaterede. Hvis du bemærker en fejl eller ønsker adgang til de personlige oplysninger, Norconsult har om dig, opfordrer vi dig til at kontakte os, så oplysningerne kan rettes. Du kan også kontakte os, hvis du vil have oplysninger, der skal slettes.

Vi lagrer ikke personlige oplysninger ud over det, der er nødvendigt for at opfylde formålet med behandlingen og de lovbestemte opgaver, vi har.

Information Security

Norconsult har etableret regler og procedurer for beskyttelse af personoplysninger og privatlivets fred. Vi har tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine personlige data mod utilsigtet eller ulovlig destruktion eller utilsigtet tab, ændring, uautoriseret offentliggørelse eller adgang.

Databeskyttelsesansvarlig

Det daglige ansvar for behandling af personoplysninger ligger hos den administrerende direktør for hver virksomhed i Norconsult.

Norconsult har en databeskyttelsesansvarlig i hver enhed af vores virksomheder i Europa. Den databeskyttelsesansvarlige sikrer, at Norconsult overholder EU´s persondataforordning og fungerer som en ressource for både virksomheden og dem, der er registreret i Norconsult.

Samtykke, valg af lov og jurisdiktion

Denne fortrolighedserklæring gælder for alle brugere af vores hjemmeside. Vi kræver, at brugerne accepterer at overholde erklæringen som en del af vores forhold.

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du, at dine personlige oplysninger kan behandles i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.

Norconsult AS er underlagt norsk lov. Du er indforstået med, at eventuelle tvister behandles af en domstol i Oslo i overensstemmelse med lovgivningen i Norge, medmindre andet er fastsat i den foreskrevne lokale lovgivning.

Kontakt

Eventuelle henvendelser om registreret information, rettelse eller sletning kan sendes til Norconsult på e-mail:

Norconsult A/S
Att: Databeskyttelsesansvarlige
Herlev Bygade 14
2739 Herlev
gdpr-dk@norconsult.com

Du har også ret til at appellere til Datatilsynet, hvis du mener, at dine rettigheder krænkes ved brug af personlige oplysninger, der er beskrevet her. Kontaktoplysninger til Datatilsynet er:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk