Innovation

Innovation

Innovation er vigtigere end nogensinde. Forandringer i samfundet, teknologisk udvikling og et stigende fokus på bæredygtighed gør det nødvendigt for alle virksomheder at gentænke og finde nye løsninger.

Innovation er et fundament i vores strategi og i vores missioner. Vi kalder det "The Edge", som er vores 80/20 princip. Det betyder, at vi i 80 procent af tiden vil bygge videre på de gode ting, vi allerede gør og fortsætte med at forbedre dag for dag, og at vi i 20 procent af tiden vil udfordre etablerede sandheder og praksisser og bidrage til nytænkning og innovation.

 

Innovation i opgaver

Vores vigtigste innovationsarbejde foregår på vegne af vores kunder. Vi er drevet af at udvikle løsninger, der hjælper kunderne med at nå deres mål og skabe værdi for vores kunder.

For at være på forkant søger vi opgaver, der udfordrer os, og som sætter nye standarder inden for samarbejdsformer, digitale løsninger, arbejdsprocesser og bæredygtige løsninger.

For at styrke fokus på innovation har Norconsult desuden etableret en afdeling bestående af digitale transformationsledere og innovationschefer, der arbejder for at fremme innovation i kundeprojekter og i virksomheden.

Innovation foregår i hele koncernen og i små og store opgaver for vores kunder.

Vores kunder står konstant over for nye og mere komplekse udfordringer. Vi arbejder derfor løbende på at forbedre eksisterende ydelser og på at udvikle nye ydelser, der imødekommer nye behov. Indsigt og viden om kundernes behov og vores faglige ekspertise kombineres til serviceløsninger, der skaber ny værdi for vores kunder.