Renovering og transformation

Renovering, ombygning og transformation kan være komplekst og involvere mange fag. Hos Norconsult har vi erfaringen og ekspertisen til at guide dig gennem processen, så din bygnings fremtidige fleksibilitet og funktionalitet er sikret.

I renoverings- og transformationsprojekter er der mange forskellige snitflader, der påvirker hinanden, og som skal tages i betragtning. Hos Norconsult har vi de nødvendige kompetencer til at vejlede dig, så du kan være sikker på, at du træffer de rigtige vurderinger og beslutninger. Vi bistår i alle faser af et projekt lige fra tidlige undersøgelser til kontrol med udførelse på byggepladsen.

For at sikre gode løsninger fra start, undersøger vi bygningens tilstand. Vi har indgående kendskab til tidligere byggemetoder, bygningsfysik og materialeanvendelse, og til hvilke løsninger der bedst opfylder dine behov uden at gå på kompromis med bygningens tekniske eller funktionelle egenskaber. Det gælder også bevaringsværdige bygninger.

Vi vurderer, om projekter er ansøgningspligtige, og hvilke krav der gælder, og bistår med at søge dispensationer og undtagelser, hvor det er nødvendigt. Vores landsdækkende fagmiljø bidrager og vejleder i alle typer byggeprojekter og leverer skræddersyede løsninger til dit projekt. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med genoptræning, ombygning og tilbygning.

Portræt af  Lasse Hundborg

Lasse Hundborg

Direktør, Herlev
Portræt af  Martha Rams Quistgaard

Martha Rams Quistgaard

Afdelingsleder, Viborg
Portræt af  Dennis Ingeman

Dennis Ingeman

Afdelingsleder, EL, Herlev
Portræt af  Brian Mumgaard

Brian Mumgaard

Afdelingsleder, Aalborg

Kontakt os

Billede ombygning af ridesal til værelser på Aggerlsvold Gods

Aggersvold Gods

  • Regnvand
  • Erhverv

Billede af Danmarks Rockmuseums legendariske trappe

Danmarks Rockmuseum

  • Kultur og idræt