QC - Quality Control

Forbedring og præcision er Norconsults ekspertise inden for Quality Control (QC)

Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at forbedre QC-processer og arbejdsgange samt optimere laboratorieudstyr og analysemetoder.

 

Laboratorieudstyr og IT-systemer

Vi tilbyder omfattende støtte lige fra indkøb til test, kvalificering, idriftsættelse og endda nedlæggelse af laboratorieudstyr.

Vi har erfaring med validering af laboratorie-IT-systemer i overensstemmelse med GLP (Good Laboratory Practice) og GAMP (Good Automated Manufacturing Practice) og kan hjælpe med problemløsning og automatisering af processer og arbejdsgange.

 

QC-driftsopgaver

Vi kan hjælpe med daglige driftsopgaver inden for QC, herunder LEAN-principper, håndtering af afvigelser, ændringssager, gennemgang af resultater, udarbejdelse af procedurer, årsrapporter, rationale og meget mere. Vores team kan også bistå med validering af analysemetoder og implementering af verifikationsstudier for at sikre nøjagtighed og præcision.

Norconsult's ekspertise inden for QC er udviklet til at sikre, at dine processer og arbejdsgange er optimerede, og at du opnår høj præcision i dine laboratorieresultater. Lad os hjælpe dig med at forbedre kvalitetskontrollen og opnå bedste kvalitet.

 

  • Morten Spanggård

    Afdelingsleder, Life Science, Kalundborg

  • Asha Mahendran

    Teamleder, Herlev

  • Dani Johansson

    Teamleder

  • Kontakt os