Daginstitutioner

En daginstitution skal kunne levere både sikre og inspirerende rammer for børn og personale. Det stiller høje krav til både det termiske og akustiske indeklima og legepladsen skal naturligvis være et trygt sted at lege

Norconsults rådgivere bidrager med at planlægge, designe og realisere projekter der i hverdagen er funktionelle og driftsoptimerede.

Vi har opført daginstitutioner der er bæredygtighedscertificeret til både DGNB samt Svanemærke og selv hvis byggeriet ikke skal certificeres, har vi erfaring med at arbejde med de principper der sætter rammerne for et mere bæredygtigt byggeri. Ofte kan en del af daginstitutionens bæredygtige og tekniske tiltag fungere som en del af det pædagogiske element, hvor eksempelvis regnvandsopsamling bliver en del af legeområdet.

Materialevalget skal prioriteres, så det både udstråler varme og venlighed, er let at rengøre og vedligeholde og samtidig fungerer akustisk dæmpende. Netop disse typer af prioriteringer kræver særlig opmærksomhed når der opføres daginstitutioner, da økonomi ofte er en af de mest styrende parametre for det samlede projekt.

Som totalrådgiver har vi bidraget med opførelse af daginstitutioner i hele landet og som en del af ByKmedTRUST samarbejdet bidrager vi med renovering og opførelse af daginstitutioner for Københavns Kommune.

  • Brian Mumgaard

    Afdelingsleder, Aalborg

  • Lasse Hundborg

    Direktør, Herlev

  • Jonas Gammelgaard

    Teamleder, byggeledelse, Aarhus

  • Kontakt os