Automation og IT

Skab fremtiden med Norconsult: Automations- og IT-eksperter til dit Life Science projekt. Vores specialister bringer en rigdom af erfaring med automations- og IT-løsninger ind i Life Science branchen

Vi guider dig gennem hele projektforløbet og sikrer, at dine forventninger og tilfredshed er i centrum lige fra idéfasen til overleveringsfasen.

 

Samtale og samspil

Vi værdsætter en kontinuerlig dialog i hele projektforløbet. Vores mål er at bistå med at udvikle nye systemer og optimere eksisterende løsninger, alt sammen med fokus på at opfylde dine behov og forventninger.

Helhedsløsninger fra start

Vores tilgang er baseret på en helhedsløsning, som vi definerer allerede i idéfasen.

For at opnå dette trækker vi på vores specialisters erfaring fra forskellige områder og inkorporerer vores dybe proceskendskab.

Dokumentation på jeres præmisser

Vi udarbejder den nødvendige dokumentation, som er nødvendig for netop dit projekt. Vi tilpasser vores service til dine behov og krav.

Fleksible Automationsløsninger

Norconsult leverer automationsløsninger baseret på Sattline, ABB 800xA og Siemens, sammen med en bred vifte af forskellige PLC-systemer. Uanset dit behov, har vi den rette teknologi til at opfylde dit krav.

Kvalificering og validering i samarbejde

Vi stræber efter at levere automationsløsninger af højeste kvalitet, og vi samarbejder tæt med dig for at sikre grundig kvalificering og validering af disse løsninger. Din tillid er vores prioritet.

 

  • Morten Spanggård

    Afdelingsleder, Life Science, Kalundborg

  • Asha Mahendran

    Teamleder, Herlev

  • Dani Johansson

    Teamleder

  • Kontakt os