Erhverv og kontor

Rammen om det gode arbejdsliv, hvad enten det er kontorlokaler eller andre typer erhvervsbygninger, stiller store krav til både teknik og æstetik. Vi lytter til dine specifikke ønsker og behov til dit byggeri, og vi gennemgår projektet i fællesskab og finder de løsninger, som kan tilgodese teknik, funktion, drift og bæredygtighed

Norconsult har for en bred palette af kunder, løst opgaven med at skabe og genskabe både kontorer, produktionsfaciliteter, shopping centre og hoteller

Fra flere retail-projekter, har vi erfaring med at renovere og bygge til samtidig med, at dele af butiksarealet fortsat er i drift. Vi ved at dette har stor betydning for både bygherrer og lejere og derfor har vi stort fokus på den optimeret byggeproces.

For flere kunder har vi som totalrådgiver bistået med renovering og nyindretning af kontorlokaler, i både lille og stor skala. Ofte er det indeklimaet der i særdeleshed kan være en udfordring at bringe op til morderne standarder, men også de brandtekniske forhold kan med skærpede krav til dokumentation betyde, at processen omkring en transformation, skal planlægges tæt i forhold til de tekniske installationer.

Om byggeriet har en særlig bæredygtig ambition, et særligt brandingperspektiv at tage hensyn til eller om de tekniske installationer skal kunne håndtere en fleksibel indretning, kan vi yde både sparring og fagligt kompetent rådgivning, der sikrer rammerne for virksomheders produktion.

Vi har erfaring med opførelse og renovering af:

  • Retail & Shoppingcentre
  • Domiciler og kontorlejemål
  • Hoteller
  • Konferencecenter
  • Logistik & Lagerbygninger

 

Portræt af  Jacob Ilsøe

Jacob Ilsøe

Direktør, Danmark
Portræt af  Lasse Hundborg

Lasse Hundborg

Direktør, Herlev
Portræt af  Lars Bager

Lars Bager

Direktør, Aarhus
Portræt af  Martha Rams Quistgaard

Martha Rams Quistgaard

Afdelingsleder, Viborg

Kontakt os