QA - Quality Assurance

Kvalitet i centrum med Norconsults QA-ekspertise inden for Life Science

Norconsult bringer en betydelig viden og erfaring inden for myndighedskrav til produkt- og produktionsaktiviteter i den farmaceutiske industri.

Kvalitetsaktiviteter i alle faser

Uanset om det drejer sig om Green field-projekter, projekter i eksisterende produktionsmiljøer eller allerede idriftsatte produktionsmiljøer, så har Norconsult ekspertisen til at levere kvalitetssikring af højeste standard.

Tilpasset kvalitetsstyringssystem

Vi udarbejder et Quality Management System (QMS) skræddersyet til dine specifikke ønsker og behov.

Rådgivning i alle faser

Vi tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med fastsættelse af krav og udførelse af kvalifikationsaktiviteter, såsom Risk Assessment (RA), User Requirement Specification (URS), Functional Specification (FS), Factory Acceptance Test (FAT), Site Acceptance Test (SAT), Installation Qualification (IQ), Operation Qualification (OQ), Performance Qualification (PQ), Process Validation (PV), Process Performance Qualification (PPQ) m.fl, alt i tæt samarbejde med dig som kunde.

Håndtering af afvigelser og anden dokumentation

Vi kan bistå med håndtering af afvigelser, ændringssager, gennemgang af produktionsdokumentation, årlig Produktionsrapport (APR), produktionssupport og meget mere, alt sammen i samarbejde med dig.

Lad Norconsult sikre, at kvaliteten er i centrum af din virksomhed og hjælpe dig med at opfylde myndighedskravene med ekspertise og professionalisme.

  • Morten Spanggård

    Afdelingsleder, Life Science, Kalundborg

  • Asha Mahendran

    Teamleder, Herlev

  • Dani Johansson

    Teamleder

  • Kontakt os