Bæredygtighedsledelse

I Norconsult anser vi bæredygtighedsledelse som værende en særdeles vigtig rolle for at fremme den grønne dagsorden på de enkelte projekter. Som bæredygtighedsleder går vi forrest med retning og rammer, der resulterer i løsninger der flytter projekterne i en mere bæredygtig retning. Vi ser ikke kun på klimaet, men også på parametre som social bæredygtighed, biodiversitet, økonomi og drift. De fleste af vores bæredygtighedsledere er også DGNB auditorer i deres daglige virke, så hvor disse to ydelser kombineres, benyttes grundlæggende viden om bæredygtighed og vil dermed resultere i et stærkt fremtidssikret projekt.

Som bæredygtighedsleder indarbejder vi kundernes visioner i projektet, ved at finde veje fra vision til bebyggelse gennem afstemte handlingsplaner. .

Vil du som bygherre gerne være med på den grønne bølge, men ser ikke at DGNB, Svanemærkning eller anden certificering giver den ønskede effekt, vil vi være i stand til at finde andre alternative metoder til at skabe projekter der tilgodeser dit behov for eksempelvis miljørigtige eller mere socialt fokuserede projekter.

Som bæredygtighedsleder er vi bredt funderet og interesseret i bæredygtige løsninger, hvilket giver os styrken til at finde de løsninger der passer lige netop i dit projekt. Er dit mål at komme langt ned i COaftryk uden at gå på kompromis med dit budget, så lad os have det fokus igennem projektet. Alle interessenter på projekterne har hver deres fokus – nu er der akut behov for at der placeres et fokus på bæredygtighed – Det fokus påtager vi os gerne.

Vi har prøvet det før. Alle situationer er unikke og alle bygherre ligeså – ingen projekter kører ”lige efter bogen”. Derfor giver det god mening at vi i byggebranchen arbejder med innovative og tilpassede løsninger de rigtige steder og standard løsninger hvor det giver mening.

Som bæredygtighedsleder ved vi at det er nyt for mange i branchen at arbejde med genanvendelse af materialer og design for adskillelse, men vi ved også at det netop er disse områder der skal arbejdes med for at ledes os frem mod de bæredygtige løsninger.

  • Maj Jakobsen

    Afdelingleder, bæredygtighed og VVS, Herlev

  • Kontakt os