Digitalisering

Hos os får du god rådgivning baseret på best practice og tilgængelig teknologi. Ved hjælp af digitale værktøjer og viden hjælper vi dig med at drive udvikling, skabe smarte fællesskaber og levere bæredygtige projekter.

Dette kan vi hjælpe dig med

Hos Norconsult er vi optaget af, hvordan mennesker, teknologi og processer arbejder sammen for at levere de bedste løsninger. Vi har flere forskellige fagmiljøer, der arbejder med digital kompetenceudvikling og digital forretningsudvikling, som sikrer en effektiv eksekvering af vores mange årlige opgaver. Vi tilbyder også it-løsninger leveret af Norconsult Digital, vores helejede datterselskab. Sammen leverer vi produkter og tjenester, der bygger og styrer samfundet.

Kompetence og organisation

Vi faciliterer løbende læring og kompetenceudvikling på tværs af vores fagligheder og markedsområder. Vi tilbyder strategisk rådgivning tilpasset dine individuelle behov og mål, og vores tilgang til den rette ekspertise, læring og skalering af best practice kommer dig til gode, også i projekter, hvor du ikke har dine egne digitale mål. Vi har banebrydende ekspertise og et erfarent fagmiljø indenfor BIM og arbejder aktivt på at integrere disse og andre teknologier for at udvinde potentialet i en større del af din og vores organisation og værdikæde.

 Effektiv udførelsesmodel

God informationsstyring er vigtig, uanset om du arbejder med simple eller komplekse projekter. Vi mener, at nøglen ligger i en integreret og struktureret tilgang med brug af branchespecifik teknologi.

Digitale tjenester

Digital transformation handler om at ændre måden at arbejde på ved at tage digital teknologi i brug. Smart teknologi er et vigtigt investeringsområde for os, og vi tilbyder skræddersyede løsninger til fremtidens bygninger. Sammen med Norconsult Digital tilbyder vi brancheførende services og ekspertise inden for brug af VR- og AR-teknologi, maskinlæring og kunstig intelligens, scannings- og droneteknologi, systemudvikling og integration og digital informationssikkerhed.

  • Martin Krogh

    Afdelingsleder, Herlev

  • Kontakt os