Bygningskonstruktørpraktikant – Norconsult Aalborg

Vil du have konstruktørfaget helt ind under huden som projekterende bygningskonstruktør? Og brænder du for at udtænke og skabe gode byggerier hvor du har muligheder for at arbejde tæt sammen med vores bygningskonstruktører, arkitekter og ingeniører? Vi søger en konstruktørpraktikant - send os en ansøgning, hvis det er dig.

Afdelingen i Aalborg er en del af Norconsult A/S, der nu har mere end 500 medarbejdere i Danmark. Vi leverer totalrådgivning til professionelle bygherrer. som omfatter projektudvikling, planlægning, projektering og ledelse af byggeriet. Vi tager samlet ansvar, og lægger vægt på, at kunden oplever en engageret, løsningsorienteret og faglig kompetent ydelse, som tager hånd om alle aspekter i byggesagen fra start til slut.

 

Som praktikant hos os kommer du til at indgå i vores team af projekterende bygningskonstruktører. Du vil i dit praktikforløb være med i et eller flere projektteams så vi sikrer, at du kommer igennem alle faser af projekteringen eller udførelsen. Gennem praktikopholdet vil du være tildelt en mentor, som vil vejlede dig og løbende evaluere dine opgaver. Det giver os mulighed for at planlægge dit praktikforløb, hvor du kan komme til at arbejde med de områder der har din interesse eller du ønsker at skabe mere kendskab til.

 

Du vil udvikle dine kompetencer inden for projektering og udførelse af tegnings- og beskrivelsesmateriale samt udvikle dine evner inden for 3D projektering og modellering. Du vil ligeledes deltage i projekteringsmøder med ingeniører og entreprenører.

 

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning til mail: personaledk@norconsult.com, og skriv "bygningskonstruktørpraktikant, Aalborg" i emnefeltet

 

Har du spørgsmål kan du kontakte teamleder Lars Haase på mail: lars.haase@norconsult.com eller tlf. 21247377

  • Lars Haase

    Teamleder

  • Kontakt os