Martin Kramer

Gode udviklingsmuligheder, giver gode og glade medarbejdere. I Norconsult er medarbejderne altid i fokus. For det er deres passion, faglighed og drivkraft, der gør, at vi hver dag kan løfte morgendagens byggeopgaver.

I Norconsult går en stærk kultur hånd i hånd med høj faglighed. For når medarbejderne ved, hvad kollagen på modsatte side af skrivebordet kan, er det nemmere at trække på hinandens fagligheder og løse projekter i fællesskab.

”Vi spiller hinanden gode på de kompetencer vi hver især har. Det er på den måde, vi udnytter den viden, der er i virksomheden.” siger projektchef og bygningsrådgiver Martin Kramer.

De seneste år er antallet af medarbejdere i Norconsult vokset markant. Derfor skal vi stadig passe på den stærke kultur, som medarbejderne har bygget op sammen.

”Selvom vi er vokset meget de senere år, føles strukturen stadig som en mindre organisation, hvor der ikke er langt fra studentermedhjælper til leder. Vi har frie tøjler til selv at planlægge, hvordan vi tilgår en sag bedst muligt – og det gør vi bedst, når vi taler sammen på tværs af fagligheder og niveauer.”

I Norconsult lægger vi stor værdi i, at vores medarbejdere er både fagligt kompetente og ansvarlige rådgivere. Det giver muligheden for at give en høj grad af frihed til at vores medarbejdere løser deres opgaver for både kunden og forretningens bedste.