Esbjerg

Horsens

Norconsult Horsens

Vi er en afdeling med dygtige folk, med kompetencer og erfaringer indenfor forskellige fag, og derfor har vi mulighed for at rådgive om alt indenfor byggeri.

Vi vil sikre en stærk styring af projekterne, fra start til slut, hvor kunden føler sig tryg – dette ved at vi leverer til aftalt tid og pris. Det betyder noget i Vestjylland, hvor man er vant til at få noget for pengene. Alt kan forhandles og samme arbejde har ofte forskellige priser. Som rådgiver skal man kunne finde det bedste tilbud til kunden, og stadig have en tilfreds leverandør.

Derfor er styring og rådgivning af selve processen vigtig, lige fra idéen fødes, til udarbejdelsen af tegningerne, tilbudsindhentningen, kontraktindgåelse, byggestyringen, til afleveringen af projektet til kunden.

Vi har flere ben at stå på i forhold til ”almindelige” rådgivere, da vi medvirker med vores egne erfaringer i projektudviklingen af kundens projekter. Vi har stor erfaring med bl.a. komplicerede renoveringsopgaver, hvor bygherrens hverdag skal fungere samtidig med byggeriet, samt nybyggeri af industri, mellemstore og store kontorbyggerier.

Når vi løser opgaver for vores kunder, sætter vi os i deres sted og sørger for at de får fuld valuta for deres penge!

Læs mere om Norconsult / INGENIØRVÆRKET Horsens her

Contact Details

Adresse

Vitus Berings Plads 1, 2. sal, 8700 Horsens

Telephone Number

+45 20 11 80 70

  • Tage Øhlenschlæger

    Projektchef

  • Kontakt os