Nybyggeri af 31 almene boliger for Boligkontoret Aarhus - 2022 Norconsult har udført alle arkitekt-, ingeniør- og byggeledelsesydelser
Nybyggeri af 31 almene boliger for Boligkontoret Aarhus - 2022 Norconsult har udført alle arkitekt-, ingeniør- og byggeledelsesydelser

Rammeaftale på totalrådgivning for Boligkontoret Aarhus vundet.

I forlængelse af konkurrence om en ny 4 - årig rammeaftale, har den almene boligorganisation Boligkontoret Aarhus udpeget Norconsult som vinder af rammeaftale for arkitekt- og ingeniørrådgivning.

Boligkontoret Aarhus administrerer og drifter ca. 5700 lejligheder i en lang række forskelligartede afdelinger.

Norconsults ekstraordinær store erfaring med at gennemføre totalrådgivning i forbindelse med store renoveringsprojekter samt nybyggerier i den almene sektor, har bl.a. været udslagsgivende for den vundne rammeaftale.

 

Rammeaftale

Rammeaftalen omfatter totalrådgivning i forbindelse med planlægning, design, projektering og gennemførelse af byggeprojekter vedrørende renovering, ombygning eller nybyggeri af almene boliger.

Integreret design, optimal funktionalitet, bæredygtighed og driftssikkerhed bliver væsentlige fokusemner i de fremtidige projekter.

Norconsult har siden 2015 haft rammeaftale med Boligkontoret Aarhus hvorigennem vi har udført mange projekter sammen. Vi ser derfor frem til at fortsætte det gode samarbejde.

  • Brian Mumgaard

    Afdelingsleder, Aalborg

  • Kontakt os