Nybyggeri af 31 almene boliger for Boligkontoret Aarhus - 2022 Norconsult har udført alle arkitekt-, ingeniør- og byggeledelsesydelser
Nybyggeri af 31 almene boliger for Boligkontoret Aarhus - 2022 Norconsult har udført alle arkitekt-, ingeniør- og byggeledelsesydelser

Rammeaftale på totalrådgivning for Boligkontoret Aarhus vundet.

I forlængelse af konkurrence om en ny 4 - årig rammeaftale, har den almene boligorganisation Boligkontoret Aarhus udpeget Norconsult som vinder af rammeaftale for arkitekt- og ingeniørrådgivning.

Boligkontoret Aarhus administrerer og drifter ca. 5700 lejligheder i en lang række forskelligartede afdelinger.

Norconsults ekstraordinær store erfaring med at gennemføre totalrådgivning i forbindelse med store renoveringsprojekter samt nybyggerier i den almene sektor, har bl.a. været udslagsgivende for den vundne rammeaftale.

 

Rammeaftale

Rammeaftalen omfatter totalrådgivning i forbindelse med planlægning, design, projektering og gennemførelse af byggeprojekter vedrørende renovering, ombygning eller nybyggeri af almene boliger.

Integreret design, optimal funktionalitet, bæredygtighed og driftssikkerhed bliver væsentlige fokusemner i de fremtidige projekter.

Norconsult har siden 2015 haft rammeaftale med Boligkontoret Aarhus hvorigennem vi har udført mange projekter sammen. Vi ser derfor frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Portræt af  Brian Mumgaard

Brian Mumgaard

Afdelingsleder, Aalborg

Kontakt os