Norconsult har vundet opgaven Mariager Skole

Mariagerfjord Kommune har nemlig valgt Norconsult som totalrådgiver. Vi skal styre byggeprojektet Mariager Skole, med en samlet byggesum på 41 mio. kr., sikkert i havn.

Norconsult Aalborg-kontor afgav det bedste bud på opgaven, hvad angår både pris og kvalitet, og løb derfor med rådgivningsrollen i konkurrence med fire andre rådgivere.

Den omfattende renovering og ombygning skal forvandle den gamle kommuneskole til et topmoderne og indbydende undervisningsmiljø. Der skal blandt andet etableres en multisal, gymnastiksalen skal renoveres, og der skal etableres nye moderne faglokaler og læringsmiljøer.

I Skolens udearealer skal der skabes såkaldte pause-, bevægelses- og læringsrum. Desuden får hele skolen mekanisk ventilation, så indeklimaet bliver opdateres til nutidens standarder. Renoveringen omfatter også skolens ankomstområde og parkeringsplads, så det bliver en indbydende velkomst, man får til skolen.

Sammen med LearningSpace og Nordic Office of Architecture Danmark er vi et stærkt team, og vi glæder os til at bidrage til, at Mariagerfjord Kommune får et ny topmoderne læringsmiljø til deres borgere.