Ludvigsen-Lund-Hennings-3

Norconsult ansætter ny afdelingsleder for konstruktionsafdelingen

Norconsult har styrket sin konstruktionsafdeling i Herlev betydeligt med ansættelsen af Martin Hoff Ludvigsen som ny afdelingsleder. Med ansættelsen står afdelingen stærkt rustet til fremtidige udfordringer inden for det konstruktive og statiske område.

Martin Hoff Ludvigsen bringer en omfattende erfaring med sig fra sin tidligere stilling som afdelingsleder hos Artelia, hvor han har ledet konstruktionsafdelingen de sidste seks år. Før sin tid hos Artelia har Martin været afdelingschef i Sweco og ledet konstruktionsafdelingen der, hvilket understreger hans omfattende erfaring og ekspertise inden for konstruktion og ledelse.

Martin har arbejdet som projekterende konstruktionsingeniør tidligere i sin karriere, men har de sidste ti år primært fokuseret på teamledelse og afdelingsledelse indenfor konstruktionsområdet. Denne baggrund gør ham til en ideel leder for Norconsults konstruktionsafdeling, hvor hans erfaring og lederevner vil være med til at styrke og udvikle afdelingen yderligere.

 

Konstruktionsafdelingen står nu med et stærkt ledelsesteam

Ledelsen i konstruktionsafdelingen styrkes desuden ved at Simon Lund Rasmussen og Rasmus Hennings er udnævnt til teamledere, og får ansvaret for at lede hvert deres konstruktionsteam. Begge har vist sig som kompetente og dedikerede medarbejdere, og deres udnævnelse til teamledere er et naturligt skridt i deres karriereudvikling. Denne nye struktur giver Norconsult et stærkt ledelsesteam, der er godt rustet til at håndtere komplekse opgaver og projekter inden for det konstruktive og statiske område.

"Vi er meget glade for at kunne byde Martin Hoff Ludvigsen velkommen til Norconsult. Hans erfaring og ledelseskompetencer vil være en stor gevinst for vores konstruktionsafdeling i Herlev," udtaler direktør for afdelingen i Herlev, Lasse Hundborg. "Samtidig ønsker vi Simon Lund Rasmussen og Rasmus Hennings stort tillykke med deres nye roller som teamledere. Vi ser frem til at se, hvordan dette stærke ledelsesteam vil bidrage til vores fremtidige succes."

Norconsult ser frem til et tæt og produktivt samarbejde med Martin, Simon og Rasmus i deres nye roller, og vi er overbeviste om, at deres fælles indsats vil styrke vores position som en førende aktør inden for konstruktion og ingeniørrådgivning.

  • Claire Callaghan Olsen

    Markedschef, tilbud og kommunikation

  • Kontakt os