Norconsult vinder totalrådgiverkonkurrence for stort tandklinikcenter i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune har besluttet at samle det kommunale børne- og ungdomstandtilbud under samme tag i en ny bygning ved Jammerbugts Sundhedshus i Brovst.

I forlængelse af totalrådgiver konkurrence har Jammerbugt Kommune valgt Norconsult som vinder af en omfattende konkurrence. Norconsult skal stå for projektledelse, arkitektur, ingeniørydelser og byggeledelse frem til aflevering og ibrugtagning.

Jammerbugt Kommune ønsker at samle flere tandklinikker i et stort center, der skal rumme optimale forhold for patienter, tandlæger, klinikpersonale, adm. personale samt øvrige interessenter. Den nye tandklinik får et samlet areal på 1.029 m2 og skal til at betjene patienter med flere varierende behov i børne- og ungdomstandplejen.

 

Særlig vision for det nye tandklinikcenter

Norconsult formåede at skabe de rette rammer, der kan efterleve Jammerbugt Kommune ønsker og vision for det nye tandklinikcenter. Bygherre lagde vægt på følgende kvaliteter i udbudsmaterialet:

”Etablering af den nye tandklinik skal først og fremmest være medvirkende til at sikre sunde orale forhold for borgere i den kommunale tandpleje i Jammerbugt Kommune. Det sker gennem attraktive og tidssvarende rammer, der understøtter kvalitet for borgerne, medarbejdernes mulighed for faglig sparring og udvikling samt styrker tiltrækning, rekruttering og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft”.

Design- og projekteringsprocessen er i fuld gang. Det samlede center skal være klar til indflytning og drift i december 2025.