PM NFS 2

Nordic Office of Architecture og Norconsult vinder sammen med GVL Entreprise A/S stor opgave for Region Sjælland

Region Sjælland har udvalgt det team, der skal færdigprojektere og opføre en ny sengebygning i tilknytning til det eksisterende sygehus i Nykøbing Falster.

Kontrakten er en totalentreprise med GVL Entreprise A/S som kontraktholder og Norconsult og Nordic Office of Architecture som hhv. Ingeniør og Arkitekt gennem hele forløbet.

"Vi er utroligt glade for, at vi i samarbejde med GVL Entreprise A/S igen markerer Norconsult og Nordic Office of Architectures stærke kompetencer inden for sundhedsbyggeri" siger Thomas Bolding Rasmussen, adm. direktør i Norconsult Danmark A/S.

Den nye sengebygning med 21 sengestuer pr. etage og tilhørende støttefunktioner omfatter ca. 14.000 m² nybyggeri i 5-6 etager. Byggeriet skal være klar til drift i begyndelsen af 2028 og tilføjelserne vil sikre, at faciliteterne er bedre rustet til at imødekomme kravene til et moderne hospital.

 

Om Norconsult Danmark A/S

Norconsult Danmark A/S omfatter både Norconsult Rådgivende ingeniører samt Nordic Office of Architecture og beskæftiger ca. 570 medarbejdere, som yder rådgivning inden for byggeri, anlæg og Life science. Virksomheden har hovedkontor i Herlev samt yderligere kontorer i København, Kalundborg, Aarhus, Aalborg, Viborg, Kolding, Grenå, Esbjerg, Horsens og Smørum.

Norconsult råder over en bred vifte af kompetencer og erfaringsområder, der gør virksomheden i stand til at yde professionel rådgivning til såvel byggeriet som industrien.

 

Om Norconsult koncernen

Norconsult er en konsulentvirksomhed med ca. 6.300 ansatte fordelt på omkring 140 kontorer, hovedsageligt i Norden. Virksomheden udfører hvert år en lang række opgaver for private og offentlige kunder inden for byggeri og ejendomme, transport, vedvarende energi, vand og spildevand, industri, miljø, sikkerhed, arkitektur, planlægning og IT.

Foto fra Regionshospitalet Gødstrup: Kontraframe