Piotr Taradajko

Gode udviklingsmuligheder, giver gode og glade medarbejdere. I Norconsult er medarbejderne altid i fokus. For det er deres passion, faglighed og drivkraft, der gør, at vi hver dag kan løfte morgendagens byggeopgaver.

”Når man brænder for sit fag, er det et stort privilegie at være på en arbejdsplads, der favner ens interesserer og mulighed for at udvikle dem. Jeg har eksempelvis færdiggjort et tre-ugers brandsikringsforløb og nyder generelt, at jeg har mulighed for at udvikle og dygtiggøre mig, samtidig med, at det skaber værdi for Norconsult. I sidste ende betyder det også, at vi kan give endnu bedre rådgivning til vores kunder,” siger @Piotr Taradajko, projektleder og VVS-specialist i Norconsult.

I Norconsult har vi en fast tro på, at vores medarbejder med deres individuelle fagligheder ved bedst. Derfor har medarbejderne altid frihed til at sætte deres faglighed i spil, og vælge den løsning, de mener, skaber størst værdi for kunden.

”Frihed til medarbejdere og til at vælge den rigtige løsning efterlader en stærk samarbejdsånd, hvor alle løfter i flok. Som projektleder på opgaver er min fineste opgave at drive projekter og føre dem i hus – det gør jeg bedst, når mine kollager byder ind med deres specialistkompetencer, så vi kan hjælpe hinanden med at løfte den faglige viden og skabe de bedste løsninger for vores kunder,” siger @Piotr Taradajko, projektleder og VVS-specialist i Norconsult.