Pharma og laboratorier

Byggeri til Pharma industrien og lignende brancher har skærpede krav til særligt de tekniske installationer. Derfor arbejder vi tæt med vores kunder i de indledende faser, for at sikre, at produktionsforhold og bygningsdriften er indarbejdet som et grundlæggende element i bygningsdesignet. Vi forstår at opretholdelse af produktion og levering af produkter har topprioritet hos vores kunder, og vi har derfor specialiseret os i ombygning og udvidelse af bygninger og produktionsfaciliteteter mens de er i drift.

Med afsæt i industriens høje krav til bygningernes kvalitet, bæredygtighed og optimeret drift, kan vi bistå med at gennemføre både renoveringer og nyopførelse af både kontorer, produktionsfaciliteter og laboratorier.

Vores ekspertise og mange års erfaring med at arbejde indenfor rammerne af pharma produktion, har givet forståelse for de meget skærpede krav til tid og kvalitet og netop dette kan vi bidrage med i udviklingen og udførelsen af nye fysiske rammer.

Life Science

Norconsult har desuden stor erfaring med rådgiving og projektering af tekniske anlæg til produktionsprocesser inden for den farmaceutiske industri. Her bistår vores medarbejdere kunderne med at løse opgaverne on site og sikrer velfungerende anlæg.

Læs mere om det under Life Science

 

  • Lasse Hundborg

    Direktør, Herlev

  • Jacob Ilsøe

    Direktør, Danmark

  • Kontakt os