Ledige stillinger

I Norconsult er vi altid på jagt efter dygtige medarbejdere Hos os går høj faglighed hånd i hånd med gode holdninger, samarbejde og tværfaglig nysgerrighed. Vi tror på at øget mangfoldighed gør både os og resultaterne bedre i projekterne og i virksomheden.

Dygtig arbejdsmiljøkoordinator med erfaring fra bygge- og anlægsbranchen

Vi har travlt som aldrig før med spændende projekter og helt nye opgaver, og styrker derfor nu vores afdeling for arbejdsmiljørådgivning.

Bygningskonstruktør med Revit erfaring til konstruktionsafdelingen i Herlev

Norconsult har travlt inden for rådgivning og projektering og søger derfor en erfaren og ambitiøs bygningskonstruktør til vores afdeling i Herlev.

Erfaren VVS-ingeniør til Norconsult i Aalborg

VVS-ingeniør med potentiale til at styrke vores fortsatte udvikling. Har du lyst til at arbejde i et positivt, kreativt og tværfagligt miljø i en rådgivervirksomhed i markant vækst, har vi jobbet til dig.

VVS ingeniør søges til kontoret i Viborg

Er du en erfaren VVS ingeniør og er du på udkig efter en arbejdsplads med et stærkt tværfagligt fællesskab, et uformelt miljø og gode muligheder for personlig udvikling, så har du muligheden her.

Bygningskonstruktørpraktikant - Norconsult Aalborg

Vil du have konstruktørfaget helt ind under huden som projekterende bygningskonstruktør? Og brænder du for at udtænke og skabe gode byggerier hvor du har muligheder for at arbejde tæt sammen med vores bygningskonstruktører, arkitekter og ingeniører?

Søg uopfordret

Du er altid velkommen til at søge uopfordret hvis du gerne vil være en del at vores hold. Send en motiveret ansøgning med CV sendes til personaledk@norconsult.com

  • Christine Palshof

    Administrationschef

  • Kontakt os