Endnu en stor rammeaftale i det almene er vundet

Rammeaftale på totalrådgivning for Himmerland Boligforening vundet.

I forlængelse af rådgiverkonkurrence blandt flere toneangivne totalrådgivere har den almene boligorganisation Himmerland Boligforening udpeget Norconsult, som vinder af rammeaftale for alle arkitekt-, ingeniør- og landskabsarkitektydelser. Landskab udføres i samarbejde med BY + Land, Aalborg.

Himmerland Boligforening er den største boligforening i Nordjylland. Boligforeningen administrerer og drifter over 7.500 boliger i en lang række afdelinger fordelt i Aalborg & omegn.

Norconsults ekstraordinære store erfaring med at gennemføre totalrådgivning i forbindelse med store renoveringsprojekter samt nybyggerier i den almene sektor, har bl.a. været udslagsgivende for den vundne rammeaftale.

Rammeaftale omfatter totalrådgivning i forbindelse med planlægning, helhedsplaner, økonomi, tidsplaner, sikring af kvalitet, design, bæredygtige tiltag, certificeringer, projektering og gennemførelse af byggeprojekter vedrørende renovering, ombygning eller nybyggeri af almene boliger.

Højt arkitektonisk niveau, integreret design, optimal funktionalitet, bæredygtighed og driftssikkerhed bliver fortsat væsentlige fokuspunkter i de fremtidige projekter.

Norconsult har siden 2010 gennemført projekter for Himmerland Boligforening.

Vi ser derfor frem til at fortsætte det gode samarbejde.

 

Billede: Tværfaglig rådgivning udført for totalentreprenør og Himmerland Boligforening - 24 private og 30 almene boliger opført i det naturskønne Mariager.