DTU LifeScience, DTU Campus Lyngby

I foråret 2012 vandt Norconsult sammen med CCO, Rørbæk & Møller, Schul og COWI en projektkonkurrence om sammenlægning af tre institutter i en fælles bygning på DTU Campus.

Projektet omfatter ombygning af 10.000 m2 eksisterende tre-etagers bygninger og 30.000 m2 nybyggeri med samme etagehøjde, der integreres i en samlet bygningsmasse. Der er lagt stor vægt på sammenhæng med de eksisterende bygninger på DTU Lyngby Campus. Et centralt beliggende indendørs areal er døbt "Biosfæren", og derfra er der adgang til kantine, mødeområder og udstillingszoner samt åbne loungearealer. Visionen er et åbent hus, så Biosfæren også bliver til glæde for øvrige ansatte og studerende.

DTU Life Science & BioEngineering skal derfor være på forkant med udviklingen, både når det gælder funktion, indretning og teknik af forskninsglaboratorier, forskningsakvarier og forskningsstalde til små og store dyr.

 

Fakta

  • Bygherre: DTU Lyngby Campus
  • Beliggenhed: Kgs. Lyngby
  • Samarbejdspartnere: CCO, Rørbæk & Møller
  • Anlægssum: 1,2 mia
  • Areal: 30.000 m2

Leverancer

Kontaktperson

Profilbillede av Henrik Storm Nielsen
Henrik Storm Nielsen
Konsulent